onsdag 27 juni 2007

I sommar ska jag...

1. Leta igenom min mammas vind och se om jag kan hitta hennes gamla Vi föräldrar från 70-talet. Hon prenumererade mycket för att de hade så bra mönster på barnkläder. Hoppas att de finns kvar någonstans och det är mycket troligt, men hon vet inte vart.

2: Sy en gravidtunika med smock. Bra beskrivning på hur man syr olika typer av smock har jag fått när jag frågat på Sysidan. Jag hade en aning om hur man gör men där fanns all info om avslutningar, trådbyten osv. Precis vad jag behöver för att inte behöva sy om allt 100 gånger för att klura ut allt själv.

3. Sy en mammaklänning efter ett mönster från 60-talet som jag budat hem från Tradera.

4. Sticka ett par tofflor jag hittat mönster till hos garnstudio.

Får se hur mycket jag verkligen hinner på semestern. Ska väl bada, leka och laga god mat och sånt också. Jag tror dock inte att det kommer några bilder här nu innan semestern är slut. Om det inte blir en väldigt regning sommar med mycket extra tid för att sitta inne förståss. Så jag önskar alla som tittar in här ibland en riktigt trevlig sommar!

2 kommentarer:

  1. Åh, den som ändå hade sådana gömmor. Hos mina föräldrar är allt kastat. Fast jag hittade en gammal dockvagn att renovera! Kom just på att jag kunde lägga in den på bloggen! För det är väl sommarens nya projekt. Tror att Fiffiluren har sommarkläder så det räcker.

    SvaraRadera
  2. Jag har satt min kära mor i arbete för att leta upp gamla mönster. Och tro det eller ej, hon verkade ha hyffsad koll på vart de är!

    Önskar dig en trevlig semester och tackar för all hjälp jag fått (på fl)! :ó)

    SvaraRadera