tisdag 22 september 2009

Sy blir inte av, inte bloggandet heller

Jag bara orkar inte. Jag stickar och mår bra. Det finns tid. Men just nu finns ingen inspiration till att sy. Trots det har jag köpt massor med tyg i sommar så jag har säkert närmare 10 m tyg som jag köpt men inte alls ens påbörjat nått av.

Dock är äntligen min solgula stickade bomullsklänning klar! Och jag har fått många komplimanger för den :-) Men det är svårt att fota sig själv i helfigur...

Jag blev i alla fall så peppad att jag gick och köpte garn till en brun klänning i ylle. Har stickat upp tre nystan av 12 så jag är i alla fall igång så får vi se hur lång tid det tar den här gången.

2 kommentarer:

  1. Det får ju inte bli ett måste! Du är välkommen tillbaka när lusten återkommer. Och det är säkert fler med mig som prenumererar på inlägg, så så fort du är igång igen så är vi också tillbaka! Själv känner jag som du, men då gäller det stickning. Jag har massa roliga garner och tid och möjlighet, men inte lust. Snart kommer den!

    SvaraRadera
  2. Hello är klok.

    Jag är inne i en sylustsvacka jag med. Massor av tyger och idéer, men ingen ork att släpa fram maskiner och material. Skönare just nu att sitta i soffan med en stickning. Nu blev jag så klart nyfiken på din solgula klänning!

    SvaraRadera