torsdag 10 maj 2007

Bebispresentkläder...


Har helt glömt att lägga ut detta! Det här är en bebispresent till lilla O, en pojke som oftast är för varm och vill ligga och sparka i bebistrosor. Därför fick han dessa i rosa stretchfrotté med ljusblå muddar. Hans mamma var mycket nöjd då han tidigare endast fått ljusblå kläder :-) Att ha till fick han en liten grönvit omlottskjorta tillklippt av ett gammalt mjukt örngott jag hittade på myrorna. Hoppas bara att det håller då det ju var rätt välanvänt.

Byxmönstret kommer från Ottobre nr 1/2005 och skjortblusen är ritad på fri hand efter några modifierade mått per telefon (tack Hypatia) ur Gynthers Sy till barnen 0-4 år.

Snart kommer jag nog att börja sy nya saker igen. Måste i alla fall bli klar med Fiffilurens bebispresent tills jag ska åka och beundra detta vackra barn :-)

-------
Tillägg:
Den rosa strechfrotten och den ljusblå trikån med blommor kommer från Olssons stuvlådor. Framför allt det rosa var ett fynd som jag aldrig sett där förr eller senare. Köper det mesta jag hittar där när det är nått som sticker ut (rosa är inte min favvofärg och H gillar det inte så mycket, han vill gå klädd som sin bästis som har mest blått och grönt... ) men jag insåg att det skulle gräma mig om jag inte köpt det och sen hittat nått bra att sy av det.

3 kommentarer:

 1. Vilken fin present! Förstår att det var uppskattat!
  Var har du fått tag på stretchfrottén? Fanns den i andra färger? Vi är lite allergiska mot för rosa kläder till vår dotter men denna såg ju riktigt fräsch ut!

  SvaraRadera
 2. Å det var en finfin present till en bebis!

  Jag har sytt en liknande bebisskjorta till min unge, den är perfekt när det är soligt ute, med en ärmlös body under.

  SvaraRadera
 3. Åhhh... Vad fint. *varför lärde jag mig aldrig sy?*

  Vad gäller din fundering hos mig så gäller det för din vän att ev. inte säga något om det.

  Om det är ok lägger jag till dig bland andra bloggar, har så gott utbyte av att gå in och titta här :-) Kanske kan få mamma att sy, när jag nu inte kan själv ;-)

  SvaraRadera