söndag 1 juni 2008

Gått på kurs...

i folkligt skånskt yllebroderi! Helt rätt för mig :-) Vi fick inte repa upp och ojämt var rätt. Ärligt så var det helt underbart och morsan var barnvakt en hel dag och S fick nöja sig med mat innan kursen som började vid nio, till lunch och sen när jag var hemma igen vid fem. Och hon var nöjd! Vilken praktbebis! Tänk vilken lyx, en hel dag bara för mig själv!

Bild kommer. Så småningom ska broderiet monteras och bli till en liten kudde i S sittvagn. Men det är ingen brådska eftersom hon jufortfarande åker liggvagn eller delar en brio duett med sin bror.

Annars har jag sytt en ny sommaromlottskjorta och två hättor till S. Den första hättan blev för stor, den andra för liten. Så kan det gå när man inte orkar plocka fram måttband.

2 kommentarer:

  1. Så spännande, det ser jag fram emot att få se! :-)

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad glad jag blir över att ha hittat din blogg igen! Det var faktiskt du som fick mig att börja drömma om att även jag kunde sy fina saker, bilden på din sons jacka där i sulkyn hägrar fortfarande som målet jag vill nå! Tyckte om att "läsa ikapp" också, och gratulerar till nya bäbisen!! =) Återkommer!

    SvaraRadera